Már nem gyanúsítják Ábrahám Róbertet súlyos testi sértéssel

belföld
augusztus 02., 16:56

Július közepén ütötte meg Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok munkatársa Puzsér Róbertet. A két férfi régóta konfliktusban volt egymással, az üzengetés eldurvult, ez vezetett a pofonig. (Az ütést megelőző szóváltást Puzsér felvette és nyilvánosságra hozta.)

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, Ábrahám Róbertet pedig gyanúsítottként hallgatta ki.

Ábrahám panaszt tett a gyanúsítás ellen, aminek az ügyészség helyt adott – írta a Blikk. Ez azt jelenti, hogy az ügyben Ábrahám jelenleg nem gyanúsított, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság a 444-nek azt írta, a nyomozás továbbra is folyik.

Ábrahám a lapnak azt mondta, azért tett panaszt, mert a nyomozók nem bizonyították be, hogy ököllel ütött volna tenyér helyett, és ezt a Puzsér által készített szakértői látlelet sem támasztotta alá.

A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, és ahogy a Blikk utalt rá, a nyomozás során fog kiderülni, hogy történt-e bűncselekmény, és ha igen, az minek minősül. Az nem zárható ki, hogy ismét meggyanúsítják Ábrahámot.

(Címlapi képünkön Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert)

Kiemelt videóink