A. Tibornak nehéz személyesen bocsánatot kérnie a kisfiútól, akit felrúgott a kalandparkban

belföld
augusztus 05., 06:49

Hiába ígérte meg A. Tibor karateedző, hogy személyesen kér bocsánatot tanítványától, akit felrúgott a szolnoki kalandparkban, a Blikk szerint a férfi kibújt ez alól.

Egy üzenetet küldött a kisfiú édesanyjának, Nagy Juditnak, amelyben arról ír, amióta hazajöttek a nyaralásból, üldözi a média, és nem kíméli a családját sem.

„Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!”

A hétéves kisfiúnak pedig ezt üzente:

„Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam.”

Nemcsak a kisfiút nem taníthatja karatézni, hanem innentől kezdve senkit: a Magyar Karate Szakszövetség véglegesen eltiltotta őt mindennemű karateoktatásról.

A gyerek egyébként nem mondta el édesanyjának, hogy mi történt vele, a nő a kalandpark által megosztott videóból értesült a történtekről. Ekkor kérdezett rá a gyereknél, mire kiderült, ő magát hibáztatta azért, hogy felrúgta az edző.

A. Tibort kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsították meg, tettét a rendőrségen elismerte. Noha mások is megvádolták bántalmazással, de azt tagadta. Azt sajnálta, hogy elvesztette Orbán Viktor bizalmát.

Címlapi kép: Szolnoki Városüzemeltetési Kft./Facebook

Kiemelt videóink