Kezdődik a Sziget, folytatódik a közlekedéspokol

közlekedés
augusztus 07., 06:35

Hétfőn újabb lezárásokkal indult a hét Budapesten, a közlekedéspokol pedig folytatódik, mert kezdődik a Sziget, emiatt a környéken lezárásokra és erősebb forgalomra figyelmeztet a BKK.

Az Óbudai-szigeten tartott Sziget miatt augusztus 15-ig lezárták a Budai alsó rakpart északi szakaszát a Mozaik utca és a bevásárlóközpont parkolója között, de a fesztivál miatt keddig minden nap délután 1 és hajnali 3 között időszakosan lezárják a Mozaik utcát is, illetve a Budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a Margit-híd között.

A BKK külön szólt, hogy a Mozaik utca környékén a megszokottnál jóval több gyalogosra kell számítani, a Szentendrei úton pedig a délutáni és esti órákban a szokottnál erősebb forgalom várható.

A BKK a fesztiválra érkezőknek a közösségi közlekedést ajánlja, szerdától augusztus 13-ig a H5-ös HÉV sűrűbben és éjjel-nappal jár a Batthyány tér és Aquincum illetve Szentendre között. A 226-os busz viszont rövidített útvonalon, a Nyugati pályaudvar és Aquincum között közlekedik, az Óbudai-szigetre nem megy be.

Kiemelt videóink