Péntek reggeli kihívás a világ legnagyobb tűzijátékára készülve: gyalog átjutni a Margit hídon

közlekedés
augusztus 16., 08:51

Óriási a buli péntek reggel a Margit hídon. Olvasóink jelezték, hogy „a tűzijáték szervezői péntek reggel 8:20-ra rendelik a Margit hídra a trafó(?) lepakolást és a darus kocsit”, emiatt pedig „a busz sem tud ki- és bekanyarodni a szigetről”.

„Építésvezető nincs. Mindjárt beáll az az egy sáv is, ami van. (...) Lehetetlen itt élni” – szakadt ki olvasónkból, aki ezek szerint szintén azok közé tartozott, akik az augusztus 20. előtti utolsó munkanapon naivan megpróbáltak átkelni Budapest egyik hídján, miközben azon felújítás miatt már egyébként is le vannak zárva sávok.

photo_camera Fotó: Olvasónk

A BKK pár nappal ezelőtt közölte, hogy a Margit híd járdáit „augusztus 16-án, pénteken reggel lezárják”, és „a gyalogos forgalmat a lekorlátozott szélső sávban tartják fenn”.

Információink szerint a Margit hídon a déli oldalon is lezárták és körbekordonozták a járdát, a híd két végében biztonságiak állnak, senkit sem engednek át.

Egyébként a Margitsziget egy részét is lezárják majd, Bardóczi Sándort, Budapest főtájépítészét aggasztja is, hogy az állam az augusztus 20-i tűzijáték idejére kisajátította a területet.

Kérdéseket küldtünk a fővárosnak az ügyben, ha válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Kiemelt videóink