Szent a béke? Összejött a nagy találkozó Hadházy Ákos és Magyar Péter között

belföld
augusztus 17., 09:25

Optimista hangvételű bejegyzésben számolt be Hadházy Ákos a Facebook-oldalán arról, hogy összejött végre a „régóta várt találkozás” Magyar Péterrel.

„A képviselő úrral egyetértettünk abban, hogy a jelenlegi rendszer alapja a korrupció, illetve az azt elfedő propaganda. Egy mindkettőnk által remélt rendszerváltás érdekében és azt követően is ezzel a két dologgal kiemelten kell foglalkoznunk, és szerencsére kész tervek is vannak hozzá” – írja politikus.

A találkozón az egyeztetés mellett Hadházy átadta a Diákhitel Központ nála lévő szerződéseit is. Egyes kérdéseire választ kapott, és ígéretet, hogy a további részleteket érintő kérdésekre is mielőbb válaszol majd Magyar.

Hadházy Ákos még tavasszal nézhette meg a Diákhitel Központ szerződéseit, amelyek alapján akkori állítása szerint „egy évi 50 milliárdos csalássorozat” körvonalazódott ki. Emiatt komoly nézetkülönbségek alakultak ki a két politikus között, Magyar például lerogánozta Hadházyt, aki cserébe lefideszezte Magyart. Nem sokkal ezután azonban tűzszünetet kötöttek és megállapodtak abban, hogy a témára majd a június 9-i önkormányzati és európai parlamenti választások után fognak visszatérni. A jelek szerint ennek most jött el az ideje.

Kiemelt videóink