Vogel Evelin visszavádolta Magyar Pétert, szerinte ő lehet a valódi változás akadálya

POLITIKA
szeptember 25., 20:06

Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak” – válaszolt Magyar Péternek volt barátnője, Vogel Evelin, aki szerdán a kormányközeli Indexnek beszélt arról, milyen volt járni a Tisza Párt elnökével. A nő az interjúban többek között azt állította, hogy amikor Magyar bement a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre, dokumentumokat és pendrive-okat kapott tőle, amiket el kellett tüntetnie.

Az interjút az a Gáll Csongor készítette, aki korábban a Hír TV riportere volt, de szerződésben állt a KDNP-vel is. Az interjú megjelenése után Magyar azzal vádolta a nőt, hogy a nyár eleji szakításuk után 30 millió forintot akart kizsarolni tőle és párttársaitól. Egyben bejelentette, hogy feljelenti az exét.

Magyar Péter és Vogel Evelin vonattal utazik a Tisza Párt debreceni tüntetésér
photo_camera Magyar Péter és Vogel Evelin vonattal utazik a Tisza Párt debreceni tüntetésére Fotó: Bankó Gábor/444

Vogel Evelin most arról írt az oldalán, hogy soha nem zsarolta Magyart vagy a párttársait. „Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni.”

Azt mondta, ha Magyar tényleg feljelenti, akkor a nyilvánosság előtt védi meg magát. Szerinte „vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek, pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya.”

A nő azt állítja a posztjában, hogy Magyar és „Márk” megfenyegette őt. Amikor pedig elhozta tőle a cuccait, a fia sorsáról fantáziált, majd az anyján keresztül is nyomást akart gyakorolni rá.

link Forrás

Kiemelt videóink