Magyar Péter Hitler tanítványainak nevezte a fideszes propagandistákat

  • A propaganda ellen tiltakozva szombaton három órára szervezett tüntetést az MTVA Kunigunda utcai központjához Magyar Péter
  • A Tisza Párt elnöke már pénteken a helyszínen járt és kiragasztotta a párt 16 pontos követeléslistáját.
  • Ezt a listát élőben is be akarta olvasni a köztévében, de ezt nem engedte meg a közmédia.
  • Magyarék konfettiesővel borították be a közmédia épületét.
64 poszt
Időrend
október 05., 18:34

Magyar a rendezvény végén egy lukas 56-os zászlóval sétált végig a tüntetők között

Szelfi time.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444
photo_camera Fotó: Németh Dániel/444
október 05., 17:57

Magyar szerint a rendőrök nem tartották be az előzetes egyeztetést,

és lezárták az MTVA épülete mögötti hátsó utcát, hogy ne lehessen legalább szimbolikusan élő lánccal körül venni a közmédia központját. Magyar azért megjegyezte, hogy ne haragudjon senki a robotnak öltözött rendőrökre. "Ha találkoztok m1-es propagandistákkal, vigyázzatok rájuk, hogy hajuk szála se görbüljön" - közölte Magyar.

október 05., 17:49

Császár Attila próbált interjút készíteni Magyarral,

akit viszont a rendőrök hívtak félre egyeztetésre. A téma alighanem az élőlánc, ami nem tűnik egyszerűnek a rendőri biztosítás mellett. A tüntetők közben kis kézi fáklyákat gyújtottak.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444
október 05., 17:45

Élőlánccal próbálják körbevenni a közmédia épületét

És október 23-ára hirdetett újabb megmozdulást Magyar.

október 05., 17:41

Még egy kis meglepetést küldött Magyar az MTVA vezérigazgatójának

Piros-fehér-zöld konfettikkel szórták meg a köztévé épületét és az előtte sorban álló rendőröket. Éneklés a színpadon Rost Andreával, Tavaszi szél vizet áraszt.

október 05., 17:39

2006-ban még a Fidesz bojkottálta a közmédiát

Majdnem napra pontosan 18 éve, 2006. október 10-én Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a Kossuth téren jelentette be, hogy a Fidesz és a KDNP politikusai nem vesznek részt részt a Magyar Televízió Napkelte című műsorában.

photo_camera Fotó: Magyar Hírlap, 2006-10-11 / 239. szám
október 05., 17:33

Arról tájékoztatták Magyart a köztévében, hogy nincs joga belépni az épületbe

És közölték, hogy beszámoltak a tüntetésről és továbbra is várják az ellenzéki pártok képviselőit. "Ugye értik a viccet" - kérdezte Magyar már a színpadra visszatérve. Ezek után felolvasta a köztévé tudósítását a tüntetésről. Mindezt egy tévéképernyőt idéző keret mögött. Ezek után - legalább így - beolvasta a 16 pontos követelésüket, benne a vezérigazgató azonnali menesztését, a cenzúra eltörlését. Minden pont végén megkérdezte, hogy egyetértenek-e a ponttal. Közfelkiáltással megszavazták.

október 05., 17:30

Magyar rövid idő után kijött az MTVA-ból

és kifelé jövet a bejáratra felragasztotta a 16 pontot. Közben az Adásba! és a Mocskos, Fidesz zúg.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444
október 05., 17:27

Magyar megpróbál bemenni a köztévébe, hogy beolvassa a 16 pontot

Ne menjetek sehova - mondta a tüntetőket.

október 05., 17:27

Végül Magyar a tiszás rendezvényeken megszokott módon arra kérte a jelenlévőket,

hogy fogjanak kezet és fogjanak össze.

október 05., 17:22

Orbán nem rúgta ki Orbánt

Hanem megerősítették, hogy nekik ez belefér, meggyalázva ezzel az 56-os áldozatok és hősök emlékét - mondja Magyar. Elég volt abból, hogy a magyar külügybe ki-be járnak az oroszok hekkerek, és abból is, hogy a magyar történelem egyik legszebb pillanatát is elárulja a kormány. Aztán az Egri csillagokból Dobó István esküjét felolvasva megeskette a jelenlévőket, hogy nem árulják el a hazájukat és kiállnak a gyermekeik jövőjéért.

október 05., 17:18

Rátér Orbán Balázsra

Nem elég egy Orbán, van kettő is - tér rá a programismertetés után Orbán Balázsra. Ki kell állni egy szabad, szuverén, független Magyarországért. Korábban elképzelhetetlen hazaáruló mondatok hagyták el Orbán Balázs száját - mondja Magyar, mire a tömeg megint hazaárulózik.

"Orbán Balázs egyszerre gyalázta meg 1956 csodálatos emlékét, rúgott be a több száz kivégzett, több ezer megkínzott, bebörtönzött szabadságharcosba és a családjukba, de kormányzati szintre emelte a hazaárulást is. Mi volt a jele az óvodában, talán a fehér zászló? Vagy elfelejtette a Nemzeti dal versszakát, hogy sehonnai bitang ember..." - szavalja Magyar a színpadon.

október 05., 17:15

Magyar bojkottot hirdetett a Fidesz propagandája ellen

Ne nézzék, ne olvassák ezeket az emberek, akkor se, ha ott van a kedvenc sorozatuk vagy a kedvenc zenekaruk. Csak a Facebookon írják oda, hogy Stop, propaganda. És ezt mondják el mindenkinek szerte az országban. Ezek után felsorolja pártja programpontjait.