A nemzeti kultúra hungarikumjellegének megőrzését gyógyszerelgurulásig prioritásként kezelő műsorunk a hazai kultúrtörténet mindeddig talán obskúrus részének földolgozását igyekszik a maga lehetőségeihez mérten elősegíteni: a magyar repohártörténelem eddig eltitkolt gyökereire derül fény.
A fizetőfal mögött a Belső kör- és a Közösség-előfizetői csomagok tulajdonosai már most hallgathatják a friss adást. A többieknek hétfőig várniuk kell, akkor jön a kicsit rövidebb, ingyenes változat. Na, ezért is érdemes előfizetni, és főleg azért, hogy maradjon független sajtó!
Van még használati útmutatónk is az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban (a Spotify sajnos nem kezeli az ilyen előfizetős megoldásokat).
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.
Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)