A nemzeti kultúra hungarikumjellegének megőrzését gyógyszerelgurulásig prioritásként kezelő műsorunk a hazai kultúrtörténet mindeddig talán obskúrus részének földolgozását igyekszik a maga lehetőségeihez mérten elősegíteni: a magyar repohártörténelem eddig eltitkolt gyökereire derül fény.
A fizetőfal mögött a Belső kör- és a Közösség-előfizetői csomagok tulajdonosai már most hallgathatják a friss adást. A többieknek hétfőig várniuk kell, akkor jön a kicsit rövidebb, ingyenes változat. Na, ezért is érdemes előfizetni, és főleg azért, hogy maradjon független sajtó!
Van még használati útmutatónk is az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban (a Spotify sajnos nem kezeli az ilyen előfizetős megoldásokat).
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.