Minket ugyan nagyjából elkerül a téma, de Nagy-Britannia forrong: a Celebrity Big Brotherben JoJo Siwa rátalált élete szerelmére. Aki egy férfi. Tisza dili, ugye?
Mielőtt bármire rátérnénk, itt egy klip JoJo Siwától:
És egy tanulságos videó, jóval korábbról:
Szóval kicsoda JoJo Siwa, és miért érdekes az ő története?
Bővebben:
Olvasnivalók:
Podcastunk kéthetente jelentkezik új adással, meghallgatható a 444 Spotify- és Apple-csatornáján is. Korábbi adásaink itt találhatók. Javaslataid, ötleteid, meglátásaid a tyukol@444.hu címre várjuk.
Illusztráció: Kiss Bence/444
Nincs bizonyíték arra, hogy a nők valaha is olyan boldog háziasszonyok lettek volna, mint a tradwife-influenszerek, mégis attól hangos a Tiktok és az Instagram, hogy a nők helye a konyhában van, vagy legfeljebb a ház körül.
Összehangolt médiastratégia keretében megjelentek a női influenszerek, akik bulvárhírekbe és életmódtanácsokba csomagolva hibáztatják a feminizmust a nők összes problémájáért. A taktika egyelőre nagyon hatékonyan működik.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.