Négy meccsre tiltották el a Puskás-díjas Zsórit

nb1
2020 augusztus 25., 15:40
comments 26

Úgy tűnt, hogy talán elindulhat végre a Puskás-díjas Zsóri Dániel pályafutása. A játékos élete első NBI-es meccsén, akkor még 18 évesen csereként beállva ollózta azt a gólt, amit tavaly szeptemberben a szezon legszebbjének választott a FIFA.

Zsóri azóta sem játszott végig egyetlen NBI-es meccset sem. Sem Debrecenben, sem Fehérváron, ahová már friss Puskás-díjasként szerződtették tavaly.

Az újabb esélyt a feljutó Budafoktól kapta meg a 19 éves játékos. Két forduló ment le eddig az NBI-ből, az elsőn, a Kisvárda ellen a sérült Kovács Dávid helyére állt be csereként a 61. percben. Egy kihagyott helyzettel és egy sárgával vetette észre magát, amit ellenfele felrúgásáért kapott.

Aztán jött a második meccs, az Újpest elleni, ahol megint csak csereként állt be a 63. percben, de 6 perccel később szabadrúgásból gólt szerzett. A Puskás-díjas ollózás mellett ez volt a második NBI-es gólja.

link Forrás

Már majdnem vége lett a meccsnek, de a lefújás előtti pillanatokban, a 94. percben Zsóri alattomosan megtaposta a földön fekvő macedón Risztevszkit.

link Forrás

A meccs után Zsóri azt nyilatkozta, hogy véletlenül taposta meg az ellenfelét, az illetékesek nézzék vissza a jelenetet.

link Forrás

Visszanézték, 4 meccses eltiltást kapott Zsóri, három meccset kell kihagynia a szintén kiállított, Zsórit megütő, majd meglökő Risztevszkinek.

Nehéz elfelejteni azt a lelkesedést, ahogy Zsóri Dániel Puskás-díját ünnepelte Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője szeptemberben

„Bár úgy tűnik, a semmiből jött a fiatal Zsóri Dániel csodagólja és az érte nyert Puskás-díj, valójában az egész magyar futball, sőt miután határon túl született magyar fiatalról van szó, az egész magyar nemzet erőfeszítése benne van”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.