Lesújtó, megalázó, történelmi vereség - levegő után kapkod a brit sajtó a keddi 0-4 után

Lezárt tartalom a Kör tagjainak válogatott
2022 június 15., 05:08

Nehezen találja a szavakat egyelőre az angol sajtó a kedd esti megalázó és történelmi léptékű vereség után.

A magyar válogatott 4-0-ra lelépte Angliát a Nemzetek Ligája csoportkörének negyedik körében, és ezzel 7 ponttal vezeti a csoportját Németország és Olaszország előtt.

Amíg a Puskás Arénában a magyarok egy véleményes 11-essel győztek csak, Wolverhamptonban semmilyen kérdést nem hagytak nyitva: Sallai Roland kettő, Nagy Zsolt és Gazdag Dániel 1-1 gyönyörű akciógóljával mattolták Gareth Southgate csapatát.

Konkrétan 94 éve nem kapott ekkora verést hazai pályán az angol válogatott, sőt: ekkora különbséggel, rúgott gól nélkül még soha nem verték meg ennyire őket pályaválasztóként:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt