Lesújtó, megalázó, történelmi vereség - levegő után kapkod a brit sajtó a keddi 0-4 után

Lezárt tartalom a Kör tagjainak válogatott
2022 június 15., 05:08

Nehezen találja a szavakat egyelőre az angol sajtó a kedd esti megalázó és történelmi léptékű vereség után.

A magyar válogatott 4-0-ra lelépte Angliát a Nemzetek Ligája csoportkörének negyedik körében, és ezzel 7 ponttal vezeti a csoportját Németország és Olaszország előtt.

Amíg a Puskás Arénában a magyarok egy véleményes 11-essel győztek csak, Wolverhamptonban semmilyen kérdést nem hagytak nyitva: Sallai Roland kettő, Nagy Zsolt és Gazdag Dániel 1-1 gyönyörű akciógóljával mattolták Gareth Southgate csapatát.

Konkrétan 94 éve nem kapott ekkora verést hazai pályán az angol válogatott, sőt: ekkora különbséggel, rúgott gól nélkül még soha nem verték meg ennyire őket pályaválasztóként:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.