Nincs annál jobb, mint amikor a felcsúti stadionban elmegy az áram

magyar foci
2022 október 22., 21:44

A Fradi látogatott Felcsútra szombaton, de a bajnoki meccs második félideje negyedórás késéssel indult, mert a Pancho Aréna reflektorai elszálltak a szünetben.

A Fradi-szurkolók a tök sötétben magukat feltalálva rákezdtek a helyben költött „igenis van rezsicsökkentés” dalra.

Ennél már csak az volt jobb, amikor 2018 augusztusban szintén a Fradi volt a vendég Felcsúton, a házigazda nem a Puskás Akadémia, hanem a készülő stadionja miatt albérletbe kényszerülő Fehérvár volt. Akkor is elment a villany, a fehérvári szurkolók pedig azt kezdték énekelni, hogy „Mészáros, hol van a villany, Mészáros, hol van a villany, hol van a villany?” Aztán meg is válaszolták: „Ezt is elloptad, ezt is elloptad”.

A Fradi amúgy 4-2-re nyert a Felcsút ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt