Itt a vébé eddigi legszebb gólja, Richarlison lőtte

világbajnokság
2022 november 24., 20:56

Az első félidőben elég jól tartották magukat a szerbek a brazilok elleni világbajnoki meccsen, de Neymarék úgy jöttek vissza a szünetről, mintha benyomták volna a Turbo gombot. Végül 2-0-ra nyertek, de nem elsősorban Neymar, sokkal inkább Richarlison és Vinícius Júnior zsenialitásának köszönhetően. Mindkét gólt Richarlison szerezte, az elsőt a 62., a másodikat a 73. percben - utóbbi túlzás nélkül a vébé eddigi legszebbje.

link Forrás

Az utolsó húsz percben egymást követték a brazil helyzetek, a csereként beállt Gabriel Jesus és Rodrygo is úgy játszott, hogy bármelyik válogatott kezdőjébe beférne. Ráadásul a szerbek egyáltalán nem voltak gyengék: végső soron akár 3-4 góllal is kikaphattak volna, de a meccs elején jól védekeztek, időnként még kezdeményezni is volt erejük.

link Forrás

Összesen ötször próbálkoztak, a brazilok 22-szer. A kapura tartó lövések aránya: 0:8.

Egyéni képviselőjelöltek
-
Szövetségi kapitány

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.