Az argentinoknál elég komoly érzelmeket szabadított fel, hogy végre nyertek a világbajnokságon

világbajnokság
2022 november 27., 09:24

A világbajnokság előtt az argentin szurkolók egyértelműen arra számítottak, hogy a válogatottjuk aranyérmet nyert. Aztán rögtön az első, könnyűnek ígérkező meccsen Szaúd-Arábia döbbenetes meglepetésre legyőzte a dél-amerikaiakat.

A második, Mexikó elleni szombati meccsükön is sokáig szenvedtek az argentinok, majd jött Messi távoli pontos lövése, és innentől elszabadultak az érzelmek. A kispadon a korábbi kiváló játékos, most az edzők közé tartozó Aimar sírta el magát. Az Aimart vigasztaló szövetségi kapitány, Scaloni is könnyezett a meccs végén.

Amire persze azonnal megszületett ez a mém a Volt egyszer egy Hollywoodból.

Bangladeshben (!) Messi gólját így fogadták az argentin szurkolók.

Aztán jött a második gól, ami bebiztosította a győzelmet. A szurkolók 40 perccel a lefújás után is ott maradtak a stadionban.

A játékosok pedig úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna a világbajnokságot.

Nemcsak az argentinok őrültek meg. Ausztráliában így ünnepelték a csapatuk - közel sem világraszóló, de a csapat életében azért ritka - világbajnoki győzelmét Tunézia ellen.

Eközben angol és walesi szurkolók Tenerifén már az egymás elleni meccsre hangolnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt