Ha már kizárták az oroszokat a világbajnokságról, legalább tömegverekedéssel szórakoztatják a nézőket

oroszország
2022 november 27., 17:57

Oroszország - miután a katonái nem túl spsortszerűen fegyverekkel rohanták le a szomszéd országot - nem lehet ott a világbajnokságon. Így az arab nyár helyett az orosz télben fociznak, és olyan lelkesedéssel ugranak bele egy tömegverekedésbe, amit toborzóvideókon fognak mutogatni a harci tűz felszítására.

A Zenit-Szpartak Moszkva kupameccs hosszabbításában, 0-0-nál szakad el a cérna és kezdődött olyan rugdosódás, amiben még a cserejátékosok is beszálltak. 3 kiállítás itt, 3 ott, a meccs maradt 0-0, a Zenit 11-esekkel nyert.

A török bajnokság másodosztályában a nézők okoztak botrányt. A Göztepe-Altaya meccsen az Altay-szurkolók égő fáklyákat dobtak a Göztepe szurkolói közé. Aztán az utóbbiak közül egy bement a pályára, és a szögletzászlót széttörte az Altay kapusának a fején. A meccs félbeszakadt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt