Rogán: Utolsó, kétségbeesett támadásra készülnek kedden Magyarország ellen a banánköztársaságbeliek

2018 szeptember 8., szombat 16:14

A Somogy megyei Kötcsén rendezték meg a polgári pikniket, amely Tusványos után talán a második legfontosabb rendezvény a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szellemi horizontján.

A miniszterelnök, a kormány több tagja, és a kulturális, gazdaság élet szövetséges szereplői tűnnek fel ilyenkor. Orbán beszédet mond, Németh Szilárd pofát vág és főz, Rogán Antal, Rétvári Bence és Szájer József - illetve aki veszi erre a fáradságot - néhány szóban tájékoztatja a kerítésen kívül rekesztett médiát arról, éppen mit gondol a NER a világról.

A téma természetesen "a legfajsúlyosabb ügy" most, tehát a migráció, azon belül is az európai pártok 2019-ben esedékes választási csatája (az EP-választás) és a jövő keddi vita a Sargentini-jelentésről volt.

"Olyan új EP-re és bizottságra van szükség, amelyben nincsenek többségben a bevándorláspárti politikusok, és ezzel helyreáll a rend" - mondta Rogán Antal az MTI szerint, aki szerint az EP bevándorláspárti többsége nem hajlandó tudomásul venni az emberek véleményét.

Ez a bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen, erről szól a Sargentini-jelentés, folytatta Rogán, aki szerint mindegy, mi lesz a végeredménye a keddi vitát lezáró szerdai szavazásnak, mert az számít, hogy a 2019. májusi EP-választáson mit fognak mondani az emberek.

Rogán Antal szerint az EP-ben a "banánköztársaságokra jellemző" képtelen helyzet alakult ki: a tartózkodó szavazatokat megpróbálják "elfelejteni" azért, hogy a bevándorláspártiak többséghez jussanak. Ez "vicces, méltánytalan, a bevándorláspártiak megpróbálnak visszaélni a hatalmukkal" - jelentette ki.

(A szavazatok összeszámlálásáról és azok értelmezésének problematikájáról itt írtunk.)

Nem polgári ruhába öltözött nők cipelik az ételt Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Balog Zoltán egykori EMMI-miniszter Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Szájer Jószef adományoz és nagyon szereti a könyveket Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Eperjes Károly szinte állandó bulibútor Kötcsén Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Rogán Antal kigyúrta magát Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Ez nem egy idióta, hanem Jeszenszky Zsolt Fotó: Varga György/MTI/MTVA

"Minket kötelez a magyar embereknek a nemzeti konzultáción, a népszavazáson és az országgyűlési választáson mondott véleménye" - jelentette ki Rétvári Bence a magyar állásponttal kapcsolatban.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kijelentette: a Sargentini-jelentés "hemzseg a bornírt, hazug állításoktól".

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Kötcsén Orbán Viktor is beszédet mond. Egyelőre csak képeket raktak Facebook-oldalára, a beszédről egy külön cikkben számolunk be.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt