Rogán: Utolsó, kétségbeesett támadásra készülnek kedden Magyarország ellen a banánköztársaságbeliek

Tbg
2018 szeptember 08., 16:14

A Somogy megyei Kötcsén rendezték meg a polgári pikniket, amely Tusványos után talán a második legfontosabb rendezvény a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szellemi horizontján.

A miniszterelnök, a kormány több tagja, és a kulturális, gazdaság élet szövetséges szereplői tűnnek fel ilyenkor. Orbán beszédet mond, Németh Szilárd pofát vág és főz, Rogán Antal, Rétvári Bence és Szájer József - illetve aki veszi erre a fáradságot - néhány szóban tájékoztatja a kerítésen kívül rekesztett médiát arról, éppen mit gondol a NER a világról.

A téma természetesen "a legfajsúlyosabb ügy" most, tehát a migráció, azon belül is az európai pártok 2019-ben esedékes választási csatája (az EP-választás) és a jövő keddi vita a Sargentini-jelentésről volt.

"Olyan új EP-re és bizottságra van szükség, amelyben nincsenek többségben a bevándorláspárti politikusok, és ezzel helyreáll a rend" - mondta Rogán Antal az MTI szerint, aki szerint az EP bevándorláspárti többsége nem hajlandó tudomásul venni az emberek véleményét.

Ez a bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen, erről szól a Sargentini-jelentés, folytatta Rogán, aki szerint mindegy, mi lesz a végeredménye a keddi vitát lezáró szerdai szavazásnak, mert az számít, hogy a 2019. májusi EP-választáson mit fognak mondani az emberek.

Rogán Antal szerint az EP-ben a "banánköztársaságokra jellemző" képtelen helyzet alakult ki: a tartózkodó szavazatokat megpróbálják "elfelejteni" azért, hogy a bevándorláspártiak többséghez jussanak. Ez "vicces, méltánytalan, a bevándorláspártiak megpróbálnak visszaélni a hatalmukkal" - jelentette ki.

(A szavazatok összeszámlálásáról és azok értelmezésének problematikájáról itt írtunk.)

photo_camera Nem polgári ruhába öltözött nők cipelik az ételt Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Balog Zoltán egykori EMMI-miniszter Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Szájer Jószef adományoz és nagyon szereti a könyveket Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Eperjes Károly színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. szeptember 8-án
photo_camera Eperjes Károly szinte állandó bulibútor Kötcsén Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Rogán Antal kigyúrta magát Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Ez nem egy idióta, hanem Jeszenszky Zsolt Fotó: Varga György/MTI/MTVA

"Minket kötelez a magyar embereknek a nemzeti konzultáción, a népszavazáson és az országgyűlési választáson mondott véleménye" - jelentette ki Rétvári Bence a magyar állásponttal kapcsolatban.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kijelentette: a Sargentini-jelentés "hemzseg a bornírt, hazug állításoktól".

photo_camera Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Kötcsén Orbán Viktor is beszédet mond. Egyelőre csak képeket raktak Facebook-oldalára, a beszédről egy külön cikkben számolunk be.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.