Elbúcsúztak az Operatív Törzs szóvivői

2020 június 17., 15:55
Balról jobbra: Gál Kristóf rendőr alezredes, az ORFK szóvivője, Lakatos Tibor ezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa és Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én.
photo_camera Balról jobbra: Gál Kristóf rendőr alezredes, az ORFK szóvivője, Lakatos Tibor ezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa és Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után. Fotó: Botár Gergely/kormany.hu/MTI/MTVA

Mivel szerdán megszűnik a koronavírus-járvány miatt elrendelt különleges jogrend, az Operatív Törzs napi sajtótájékoztatói is véget érnek.

A tájékoztatón Müller Cecília közölte, hogy az elmúlt 24 órában csak egy új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak. Az adatok továbbra is kedvezőek, a gyógyultak száma 2547, ez a háromszorosa az aktív fertőzöttek számának. A 964 aktív fertőzött közül 210 ember van kórházban, 16-an szorulnak gépi lélegeztetésre. Az elmúlt 24 órában két idős, krónikus betegségben szenvedő ember halt meg.

Képek az ünneplésről:

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára és Müller Cecília
photo_camera Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára és Müller Cecília Fotó: Botár Gergely/MTI/MTVA
Kovács Zoltán államtitkár, Lakatos Tibor ezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, Müller Cecília országos tisztifőorvos, Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa és Gál Kristóf rendőr alezredes, az ORFK szóvivője az operatív törzs sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én.
photo_camera Fotó: Botár Gergely/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Botár Gergely/MTI/MTVA

Kiss Róbert nyelvi leleményei előtt két cikkel, Müller Cecília alapos kézmosási útmutatásai előtt pedig egy komplett videóval tisztelegtünk.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.