Partit tartott a Várkert Bazárban Mészáros Lőrinc

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 június 01., 19:48

Éppen aznap, amikor nyilvánosságra került egy videó Mészáros Lőrinc lendületes karácsonyi köszöntőjéről (amiben az MKB munkatársainak arról beszélt, hogy „hiszen rengeteg munka létezik erre az évre, a kollégák éjjel-nappal dolgoztak és aratják le”), hol máshol, mint egy partiban bukkant fel az ember, akinek a nevén nagyobb vagyon van, mint bármelyik másik magyarnak.

photo_camera Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Fotó: Németh Dániel/444

A Várkert Bazárban, a Monkey Bistróban tartott rendezvény vendégei alapján nehéz eldönteni, kik kaptak meghívót. ott volt például a felcsúti polgármester, aki maga is Mészáros, bár nem rokon, és Lőrincet váltotta a település élén.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.