Ezek a képek közelebb jutnak a rendszer lelkéhez, mint a NER-es elit legjobb pszichológusa - Mától a 444 szerkesztőségét erősíti Bankó Gábor fotóriporter

2022 augusztus 01., 10:03

Bankó Gábor fotóival már eddig is találkozhattak a 444 olvasói, például ez a legendás fotója Mészáros Lőrincről 2016-ban jelent meg nálunk, a képen a gázszerelőből lett milliárdos akkor még polgármesterként a felcsúti falunap főzőversenyére készült ételeket zsűrizi:

photo_camera Fotó: Gabor_Banko/All_rights_resereved

Készített nekünk fotóripotot 2017-ben Vecsésen egy új, szélsőjobboldali mozgalom indulásáról:

photo_camera Fotó: Gabor_Banko/All_rights_resereved

Küldött fotókat a Parlamentből, például amikor az ellenzék a rabszolgatörvény elleni tiltakozsáként elfoglalta a pulpitust az ülésteremben:

photo_camera Fotó: Gabor_Banko/All_rights_resereved

Ott volt a Vadászati Világkiállításon is tavaly:

és az ukrán határ mellett a háború kirobbanása után idén, ahol a Kárpátaljáról menekülő romák életét mutatta be fotóriportban:

photo_camera Fotó: Bankó Gábor

Mostantól pedig sokkal gyakrabban találkozhattok majd a fotóival és írásaival az újságban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt