Itt volt mindenki, aki a NER-nek fontos vagy annak érzi magát

2022 szeptember 10., 16:01

A politikai évad minden ősszel azzal indul, hogy a fideszesek és a párt körül oszciláló értelmiségiek összegyűlnek a kötcsei Dobozy Kúria kertjében, hogy meghallgassák Orbán Viktor eligazítását. Ilyenkor mindenki felvonul, aki a rendszernek fontos vagy annak érzi magát.

Békés Márton ideológus ajtót nyit főnökének, Schmidt Máriának
photo_camera Békés Márton ideológus ajtót nyit főnökének, Schmidt Máriának Fotó: Németh Dániel/444
photo_camera Bayer Zsolt Fotó: Németh Dániel/444
Bohár Dániel, a Megafon munkatársa meglapogatja Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető bicepszét, a háttérben, Kovács István,  a Megafon alapítója figyeli őket Orbán Viktor kötcsei eligazításán 2022. szeptember 10-én.
photo_camera Bohár Dániel, a Megafon Központ munkatársa meglapogtatja Kocsis Máté frakcióvezető tricepszét, a háttérben Kovács István, a Megafon alapítója figyeli őket Fotó: Németh Dániel/444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.