A revü, ami mintha nem is lett volna

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 december 11., 14:11

Enyhe füst gomolyog a Matild Café & Cabaret-ban, a terem közepén egy tűzkarika áll. Miközben érkezik a többi vendég, azon gondolkodom, mi történik majd vele: felgyújtják és átugrik rajta néhány agilis pudli? Egy elegáns fehér kakadu röppen át rajta? A revübe talán belefér. Merthogy a felújított Matild Palace luxushotel földszinti kávéház-bisztrójában heti három este revü a program, táncshowval és zenés fellépővel. „A revük varázslatos világa tisztelgés Budapest izgalmas múltja előtt” - ígérik. A show mellé jár egy pohár pezsgő és egy háromfogásos vacsora, amit a szintén a hotelhez tartozó, Wolfgang Puck sztárséf által felügyelt Spago luxusétterem helyi csapata állított össze. A fellépőtől függően a belépő 39-től 55 ezer forintba kerül fejenként (plusz szervízdíj), lehet menni Sinatra-estre és swingzenekarra is. Ezért az összegért valamelyik nagyon-nagyon jó budapesti étteremben is meg lehet vacsorázni: összehasonlításként a Saltban például a 15 fogásos kóstoló menü 44 500 forintba kerül, de a Borkonyhában három fogást 30 ezer alatt is lehet abszolválni. Persze ott nincs showműsor.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt