Mark Zuckerberg itt van Budapesten

Először a bulinegyedből jelentette Karányi Dani zenész és reklámszakember, hogy látta a Facebook alapító-tulajdonosát és feleségét a Gozsdu udvar egyik éttermében, a Spílerben, majd rövid kutakodás után kiderült, hogy egy Budapesten turistáskodó azeri lány már a Twitteren valamivel korábban írt a rendkívül gazdag ember felbukkanásáról.

Mark Zuckerberg feleségével, Priscilla Channel Prágában

Az Origónak sikerült beszélnie Somogyvári Miklóssal, a Spíler üzletvezetőjével. "Nagyon közvetlen és barátságos volt. Ha nem ismerjük fel, fel sem tűnt volna, hogy nem egy hétköznapi ember jött be" – mondta Somogyvári. Az üzletvezető szerint Zuckerberg farmberben és ingben érkezett, és nem jelentkezett be előre. Egy sört ivott, felesége egy limonádét kért, és 20-30 percet ültek a bárpultnál.

Aki bővebbet tud, esetleg fényképe is van, legyen szíves a szerk@444.hu címen beszámolni. Amennyiben valaki nem tudná, hogy néz ki az ifjú milliárdos, az jegyezze meg, hogy egy amerikainak felöltözött, vörös göndör hajú fiatalemberről van szó, aki kiegészítőként vietnami származású nőt visel. Nagyjából így, mint vasárnap Bécsben.

A híres emberek megfigyeléseit gyűjtő Smarp weboldal alapján Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan néhány napja még Berlinben voltak, a hétvégét viszont már Bécsben töltötték. A Dotoho blog összeállításából az is kiderül, hogy a villámként cikázó pár életébe Bécs után belefért Prága is, ahol még egy Mekire is jutott idejük, hétfőn nap közben – tehát közvetlenül Budapest előtt – pedig Pozsonyban jártak.

Aki jobban szeretne eligazodni a bulinegyedben, mindenképpen csodálatos térképünk alapján próbálja meg kisakkozni, hova ment tovább Zucki a Spíler után. Természetesen már internetszerte megindultak a vad találgatások, hogy Zuckerberg pontosan mit csinál Budapesten. A mi tippünk szerint a sima turistáskodás és az üzleti út kizárt, a legvalószínűbb, hogy pulikutyájának, a Facebookon másfél millió követővel bíró Beastnek jöttek szukát találni.