Természetesen kamu a legpocsékabb budapesti szállodát dicsérő bejegyezés

2013 június 24., hétfő 10:30
1

Lehet a jónál is egyre jobb. Miután a Tripadvisor segítségével Bede Márton megtalálta Budapest messze legrosszabb emlékeket hagyó étteremét, a Váci utcai Galileit, majd kiderült, hogy az értékelések alapján a Galilei szállodája is a legpocsékabb a maga kategóriájában, (ráadásul a tulajdonosok kezében van a második legrosszabb hely is) megjelent egy elragadtatott hozzászólás a vendéglátás pokláról, amit a londoni Richard A. írt.

richarda

A lelkes Richard A. szavahihetőségét eleve egy kicsit aláásta, hogy nem derült ki, mihez van hozzászokva, ez volt ugyanis az első hozzászólása a Tripadvisoron. Egy olvasónk aztán végképp komikussá tette a nagy mentőakciót. Mint írta, a képen nem RIchard van Londonból, hanem egy ismerőse, Magyarországról. Meg is találtuk az ál-Richardot, aki amúgy Krisztián.

krisztiantrip

 

Krisztián azt mondta: a posztot nem ő írta, soha nem is járt a Galileiben, egyszerűen ellopták a képét.

A Tripadvisor meghackelése nemcsak ezért volt hihetetelül béna. A kamu hozzászólás ellenére ugyanis a Galilei maradt, ahol volt, tökutolsó.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt