Ó, az a híres Pesti vicc

politika
2013 június 28., 12:50

Nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő az átalakítás, ami a magyar közigazgatás területén zajlik, mondta Pesti Imre kormánymegbízott a Fidesz Magyarország jobban teljesít című konferenciasorozatán. Nem szeretnénk elvenni a politikusok kedvét attól, hogy magukat ajnározzák, de talán kicsit erős ilyet mondani, amikor konkrétan nem tudnak adókártyát és diákigazolványt nyomtatni, mert nincs hozzá műanyag. Meg ugye az önkormányzati kiszolgálás sem annyira sima ügy.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.