Már mennek is tönkre a continentalos trafikok

gazdaság
2013 szeptember 12., 12:33

Hiába az előre kigondolt piacfelosztás, ez sem elég a biztos sikerhez. Az Index információi szerint sorra zártak be Kulcsár Andrásnak, a dohánypiac bekebelezését koordináló Continental elügyelőbizottsági tagjának trafikjai. Kulcsár a koncessziós eljárás egyik legnagyobb nyertese volt, 90 trafikra nyert engedélyt, ebből 25-öt már be is kellett zárnia.

Hiába tudta előre, hogy hány trafikot fog megnyerni, Kulcsár mégsem volt képes rendesen felkészülni, volt, hogy túl nagy üzlethelyiséget béreltek, máskor pedig két másik trafik közé ékelték be sajátjukat.

A bezárt trafikok miatt több tucat ember kerül most utcára, akiknek a próbaidős időszak miatt semmiféle kompenzációt nem fog fizetni a continentálos vállalkozó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.