A nap, amikor Selena Gomez a nemzetközi politika porondjára lépett

Popkult
2013 szeptember 19., 20:53

Mondjuk nem kifejezetten saját erőből. Az történt ugyanis, hogy a 21 éves énekesnőnek, aki főleg a kamaszok körében népszerű, Oroszországban lett volna két koncertje. Ezeket viszont le kellett mondania, mert az orosz hatóságok nem adtak neki vízumot.

Hogy miért?

Mert attól tartottak, hogy ha Gomez fellép náluk, akkor megsérti az orosz homoszexuális propagandát tiltó törvényeket, mert mondjuk olyanokat mond a koncerten a fiataloknak, hogy melegnek lenni oké. Ez pedig Oroszországban törvénysértés. (atlantciwire)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.