Létezik-e bénább párt az Együtt 2014-nél és az LMP-nél?

politika
2013 október 20., 15:44

Kampánynyitó rendezvényt tartott Budapesten a Negyedik Köztársaság Párt. Ezen többek között ezekről volt szó:

  • 2014-ben lesz az ötszázadik évfordulója a magyar történelem egyik legnagyobb lázadásának, az 1514-es Dózsa-felkelésnek. Ez nem csak történelmi érdekesség. Ma Magyarország hasonlóan fest, mint 1514-ben. A népet ismét nagyurak és kiskirályok sanyargatják. Dózsa népének üzenete ma is aktuális: az oligarchákat el kell távolítani.
  • Az ellenzéki pártok egymással való játszmázása mára olyan, mint egy sorozat nyolcadik évada. Az első évad még izgalmas volt, de a nyolcadik már dögunalmas. (Istvánffy András pártelnök)
  • A politikai kaszt kiváltságainak eltörlése érdekében a 4K! az országgyűlési képviselők fizetését az átlagbérek alakulásához fogja kötni. A mindenkori medián bér négyszerese lesz a képviselői fizetés. „Ez kevesebb, mint a jelenlegi fizetésük. Akkor fog nőni, ha nő az emberek keresete is. Úgy gondoljuk, ez motiváció lesz arra, hogy valóban az emberek életének javításáért dolgozzanak.” (Nagy András alelnök)
  • A 4K! visszahívhatóvá tenné a polgármestereket. A parlamenti képviselőket egyénenként nem lehetne visszahívni, viszont az országgyűlést népszavazással fel lehetne oszlatni.

Tehát akkor (ezt nem számítva):

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.