Orbán Gáspár nem egyedül örül a horvátok homofóbiájának

politika
2013 december 02., 14:33

Nagyon nem lennék most a horvát melegek helyében. A miniszterelnök fia után most a legkorszerűbb KDNP-s törli beléjük a lábát egy picit.

Orbán Gáspárhoz hasonlóan Rétvári Bence is a Facebookon örvendezik a horvát népszavazás eredménye miatt.

Az volt ugye az eredmény, hogy beleírják az alkotmányukba, hogy csak férfi és nő házasodhat össze Horvátországban. Férfi és férfi illetve nő és nő semmiképpen.

A szavazásra jogosultak közül 37,9 százalék ment el, és közülük 65,8 százalék (szóval az összes szavazásra jogosult 24,9 százaléka) támogatta az elképzelést, ettől persze átment a dolog.

Rétvári annyira örül, hogy most a kezdeményezők kitűzőjével rohangászik a Parlamentben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.