Az óriásplakátot kihelyező jászapáti cég vezetője szerint a kuruc.info olyan, mint a BBC

2013 december 12., csütörtök 17:07
37

Jelentkezett az Indexnél annak a cégnek a vezetője, aki kirakatta Budapesten a náci portált reklámozó óriásplakátot.

Nagy Attila, a Unified Quality Kft. ügyvezetője szerint a náci portáltól függetlenül járt el, a plakát kihelyezését figyelemfelkeltő alkotásként gondolta el, egyfajta karácsonyi meglepetésként.

Nagy levelében ezután kifejtette, mennyire egyetért Mirkóczki Ádám jobbikos képviselővel, aki ma közleményében állt a kuruc mellé. Mirkóczki közleményében ma azt írta, hogy

A legolvasottabb jobboldali hírportál Magyarországon a kuruc.info, ez azonban nem jelenti azt, hogy magyarországi székhelyű, szerverű vagy szerkesztésű oldal volna, így törvényeink sem vonatkoznak rájuk, ahogy például a BBC-re sem.

Mirkóczki ezekután kitért arra is, hogy a "Jobbik sok mindenben nem ért egyet a kuruc.info-val", de az óriásplakátos véleménynyilvánítás korlátozását elfogadhatatlannak tartják, hiszen a hirdetés semmilyen jogszabályt nem sértett.

A cégvezető Nagy Attila azt viszont tagadta, hogy rajta keresztül került volna az indexes Dezső András levele a kuruchoz. Nagy cége rendezvényszervezéssel és vagyonvédelemmel foglalkozik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt