Az állampárt bátor emberek lehülyézésével bagatellizálja a NAV-ügyet

POLITIKA
2013 december 23., 10:17

Vágó Gábor LMP-s képviselő válaszolt Deutsch Tamásnak, aki vasárnap szerencsétlen futóbolondnak, közéleti paranoiásnak nevezte az áfacsalásokról beszélő Horváth Andrást.

Mindenki zavarban lenne a helyében

A képviselő azt írja:

"Horváth András helyében mindannyian zavartan viselkednénk egy kicsit, miután évekig harcoltunk a bűnözők ellen, és a munkánkat a saját vezetőink lehetetlenítették volna el. Amikor a nyilvánosság elé lépnénk, még minket vegzálnának karhatalmi eszközökkel, és nem a bűnözőkkel szövetkezőket. Az a nyomás nem normális, amit a rendszer helyez a rendszert jobbítani akaró emberekre. A pártállam részéről putyini tempóban megy a megfélemlítés, az állampárt bagatellizálni akarja az ügyet, elhallgatással, sunnyogással, a bátor emberek lehülyézésével."

Nem egyszemélyes harc

Vágó szerint "a rendszer futószalagon termeli azokat a szakembereket, akik az igazságérzetük miatt fordulnak szembe a rendszerrel". Szerinte ez nem Horváth egyszemélyes harca, sokaknak vannak még bizonyítékai, csak a félelem visszatartja őket.

"Ha valóban egyszerű közéleti paranoiás lenne Horváth, nem ért volna meg egy érdemi vizsgálatot a bejelentése? Értem én, hogy a az elhallgatás után a kinevetés jön, majd a harc és végül győz az igazság, de miért kell neked rongy emberezni azokat, akik hisznek még a tisztességben?"

A teljes poszt:

vago

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.