Az állampárt bátor emberek lehülyézésével bagatellizálja a NAV-ügyet

Vágó Gábor LMP-s képviselő válaszolt Deutsch Tamásnak, aki vasárnap szerencsétlen futóbolondnak, közéleti paranoiásnak nevezte az áfacsalásokról beszélő Horváth Andrást.

Mindenki zavarban lenne a helyében

A képviselő azt írja:

"Horváth András helyében mindannyian zavartan viselkednénk egy kicsit, miután évekig harcoltunk a bűnözők ellen, és a munkánkat a saját vezetőink lehetetlenítették volna el. Amikor a nyilvánosság elé lépnénk, még minket vegzálnának karhatalmi eszközökkel, és nem a bűnözőkkel szövetkezőket. Az a nyomás nem normális, amit a rendszer helyez a rendszert jobbítani akaró emberekre. A pártállam részéről putyini tempóban megy a megfélemlítés, az állampárt bagatellizálni akarja az ügyet, elhallgatással, sunnyogással, a bátor emberek lehülyézésével."

Nem egyszemélyes harc

Vágó szerint "a rendszer futószalagon termeli azokat a szakembereket, akik az igazságérzetük miatt fordulnak szembe a rendszerrel". Szerinte ez nem Horváth egyszemélyes harca, sokaknak vannak még bizonyítékai, csak a félelem visszatartja őket.

"Ha valóban egyszerű közéleti paranoiás lenne Horváth, nem ért volna meg egy érdemi vizsgálatot a bejelentése? Értem én, hogy a az elhallgatás után a kinevetés jön, majd a harc és végül győz az igazság, de miért kell neked rongy emberezni azokat, akik hisznek még a tisztességben?"

A teljes poszt:

vago

 

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.