A NAV nem adja ki a kétnapos, mindent tisztázó vizsgálat jelentését

POLITIKA
2013 december 28., 12:13
comments 4

Mégpedig adótitokra és személyes adatok védelmére hivatkozva - közölte az LMP. A párt meg akarta nézni, hogyan sikerült Horváth András színrelépése után egyetlen hétvége alatt átvilágítani a szervezetet, és megállapítani, hogy minden rendben.

Schiffer András frakcióvezető emiatt perelni akarja a nemzetgazdasági miniszter és a NAV-ot.

A hatályos jogszabályok és az Alkotmánybíróság határozatai alapján is egyértelmű, hogy az adatkezelő szerveknek kötelességük a közérdekű adatok hozzáférését akár az igénylő által meg nem ismerhető adatok elfedése mellett biztosítani, miként Horváth András felettesei vonatkozó adatainak nyilvánosságát is

- áll a párt közleményében.

Szombat délután újabb tüntetést tartanak civil szervezetek Horváth András mellett, és az általa felvetett ügyek kivizsgálásáért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.