https://444.hu/assets/olimpia_sochi_1.jpg

A tíz legjobb kép az Olimpiára edző sportolókról

sport
2014 február 06., 10:03
comments 5

Pénteken startol a XXII. téli olimpia Szocsiban, de most hagyjuk a koszos vizet. a fűtés nélküli szállodákat és a kóbor kutyákat, meg a több ezer rendőrt. A sportolók már javában gyakorolnak, ismerkednek a pályákkal és formába hozzák magukat, a szerencsétlenebbek lesérülnek az utolsó pillanatban, mint ahogy Thorstein Horgmo norvég snowboardos is tette. Horgmo gyakorlás közben a kulcscsontját törte, így biztos nem indul a versenyen, pedig komoly esélyei voltak a dobogós helyezésre. A pályát azóta átépítették.

photo_camera AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
photo_camera AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN
photo_camera Streeter Lecka/Getty Images
photo_camera Alex Livesey/Getty Images
photo_camera AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
photo_camera AFP PHOTO/ ALBERTO PIZZOLI
photo_camera Quinn Rooney/Getty Images
photo_camera Cameron Spencer/Getty Images
photo_camera Streeter Lecka/Getty Images

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.