A Békemenet előtt egy nappal átadják a négyes metrót

politika
2014 március 13., 07:25
comments 71

Vagyis március 28-án lesz az átadó ünnepség, írja a Népszabadság. Az Alstom-szerelvények már 145 ezer kilométert futottak biztonságkritikusnak minősített hiba nélkül a hatóság által előírt 150 ezerből, így a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) jó eséllyel kiadja a használatbavételi engedélyt. Tarlós így éppen a Békemenet és a Fidesz-nagygyűlés előtti napon adhatja át az új metrót.

Legalábbis akkor, ha semmi nem jön közbe. A múlt héten volt például egy részleges rendszerleállás, de a hatóság szerint ez nem érte el a "biztonságkritikus határt", így nem kellett elölről kezdeni a két hónapos tesztidőszakot.

Demszky Gábort viszont biztosan nem lesz vendég - Tarlós szerint

„nem érdemli meg, hogy sütkérezzen a metró befejezésének fényében.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.