A CNN azért ritkán szokott ennyire bohócot csinálni magából

media
2014 március 20., 06:02
comments 18

Ennyire szürreális riportokat olyanok biztosan nem adnak le, akik komolyan veszik magukat. Márpedig a CNN nagyon komolyan veszi magát. Most viszont komolyan nekiálltak, és megvizsgálták, hogy az eltűnt maláj gépen nem egy fekete lyuk nyelte-e el. Van egy csomó összeesküvés-elmélet a géppel kapcsolatban, de ennél talán még az is valószínűbb, hogy Barack Obama és a gyíkember barátai menet közben szálltak át az Air Force One-ról, hogy belevigyék a gépet az új WTC-be.

"Tudom, hogy abszurd a feltételezés - de tényleg abszurd a feltételezés?", kérdezte a műsorvezető Don Lemon, amire Mary Schiavo, a közlekedési minisztérium volt felügyelője megnyugtatta, hogy igen, tényleg abszurd a feltételezés.

"Hát, egy fekete lyuk beszipantotta volna az ismert világegyetemet, szóval azt tudjuk, hogy nem az volt. A Bermuda-háromszög pedig leginkább az időjárás miatt híres. A Lost pedig egy tévéésorozat", mondta Schiavo elég meggyőzően.

Via Business Insider

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.