Gérard Depardieu szerint nincs jó étterem Budapesten

gasztronómia
2014 június 05., 10:02
comments 74

Interjút adott a Blikknek a francia orosz színész, amiben azt mondta, hogy „a magyar konyha nagyon egyszerű”, és nem igazán talált jó éttermet, „még a Nobu se elég jó”. Pedig szerinte 1988-89-ben még minden nagyon finom volt, amikor Szilvásváradon volt, a vidéki szakács sokkal jobb volt, mint a városi.

photo_camera A művész a csecsen elnöknél táncol

Mondott viszont jót is szép kis hazánkról:

„De a magyar embereket nagyon szeretem. A nők gyönyörűek, de hát ugye nem beszélek magyarul... Persze néha nem is kell beszélnünk...”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt