Vasárnap is Felcsútról készített riportot az RTL Klub Híradója

2014 június 15., vasárnap 16:32
199

Egy munkaszüneti nap sem állhat a reklámadó bevezetése miatt hirtelen lendületet kapó csatorna szerkesztősége számára. A vasárnap esti híradó első fele is lement a szokásos baleset-bűnügy-nyári fürdőzés tematika mentén, de 30 perc után megint olyan téma jött, amiről eddig nem sokat hallhattak az RTL rendszeres nézői.

Mégpedig az, hogy Takács Mihály, Orbán Viktor személyi edzője lett a felcsúti futballakadémia vezetője. Takács korábban csapattársa is volt Orbánnak, és bár a közéletben egyáltalán nem számít ismertebb névnek, 2010 óta a miniszterelnök tanácsadója is volt, sportügyekben adott tanácsot, havi bruttó 650 ezer forintért.

photo2 (3)

A Híradó információi szerint Takács felelt a stadionfejlesztési ügyekért. Rövid karrier-összefoglaló után kitértek arra is, hogy miért van stadion Felcsúton, illetve hogy az közvetlenül Orbán nyaralója mellett épült, és kitértek Mészáros Lőrinc polgármesterre is. A felcsúti bejelentkezés után a devizahitelesek ügyéről majd pedig a rettentő drágán felépített ócsai lakóparkról közöltek anyagot. Többek között arról, hogy nehéz munkát ott találni, rossz a közlekedés és a várostól is el vannak szigetelve.

A kormány ma tudtunkkal nem adott ki előre közleményt a Híradó tartalmáról, mint tették ezt aznap, amikor Orbán Viktor apjának meggazdagodása volt a téma.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt