Vasárnap is Felcsútról készített riportot az RTL Klub Híradója

Média
2014 június 15., 16:32
comments 199

Egy munkaszüneti nap sem állhat a reklámadó bevezetése miatt hirtelen lendületet kapó csatorna szerkesztősége számára. A vasárnap esti híradó első fele is lement a szokásos baleset-bűnügy-nyári fürdőzés tematika mentén, de 30 perc után megint olyan téma jött, amiről eddig nem sokat hallhattak az RTL rendszeres nézői.

Mégpedig az, hogy Takács Mihály, Orbán Viktor személyi edzője lett a felcsúti futballakadémia vezetője. Takács korábban csapattársa is volt Orbánnak, és bár a közéletben egyáltalán nem számít ismertebb névnek, 2010 óta a miniszterelnök tanácsadója is volt, sportügyekben adott tanácsot, havi bruttó 650 ezer forintért.

photo2 (3)

A Híradó információi szerint Takács felelt a stadionfejlesztési ügyekért. Rövid karrier-összefoglaló után kitértek arra is, hogy miért van stadion Felcsúton, illetve hogy az közvetlenül Orbán nyaralója mellett épült, és kitértek Mészáros Lőrinc polgármesterre is. A felcsúti bejelentkezés után a devizahitelesek ügyéről majd pedig a rettentő drágán felépített ócsai lakóparkról közöltek anyagot. Többek között arról, hogy nehéz munkát ott találni, rossz a közlekedés és a várostól is el vannak szigetelve.

A kormány ma tudtunkkal nem adott ki előre közleményt a Híradó tartalmáról, mint tették ezt aznap, amikor Orbán Viktor apjának meggazdagodása volt a téma.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.