Amikor egy iráni atomerőműben meghallják a Thunderstruckot, akkor mindenki elszomorodik

TECH
2014 augusztus 07., 18:55
comments 50

Pedig lehet, hogy régen szerették az AC/DC-t. Viszont az történt, hogy 2009-ben és 2010-ben az amerikai és az izraeli kormány a Stuxnet nevű vírussal megfertőzte az iráni erőművek egy részét. A vírus észrevétlenül túlpörgette az urándúsításra használt centrifugákat, amik ettől rövid idő alatt tönkrementek. Mikor a centrifugákkal végzett, és így évekre visszavetette az iráni atomprogramot, akkor a vírus az éjszaka közepén full hangerőn kezdte játszani a számot az atomerőművek számítógépein, még egy ilyen utolsó megalázó húzásként. (TheVerge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.