A szél lökte a metrósínekre a babakocsit

Tbg
baleset
2014 augusztus 12., 06:01

A londoni közlekedési rendőrség keresi a videón látható baba szüleit, akik csak későn vették észre, hogy a két peron közötti folyosón felejtett babakocsi elindult.

A kocsi meg sem állt egészen addig, míg bele nem pottyant a metrósínek közé. A felvételen látható, ahogy egy peronon álló, zenét hallgató utas észre sem veszi a jelenetet. A kocsi egyébként szinte közvetlenül azután pottyant a sínek közé, hogy egy metrószerelvény kihaladt az állomásról.

Újabb szerelvény nem jött, az anya időben utánaugrott, és kimentette a gyereket.

A térfigyelő kamerák felvételein még látszik, ahogy az apa is megjelenik egy másik babakocsival. A két szülő ellenőrzi a babát, aztán elmegy.

A rendőrség a Guardian tudósítása szerint arról akar meggyőződni, "a gyerek nem sérült-e meg".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.