Csender Levente sokat verekedett az iskolában

Tbg
irodalom
2014 augusztus 14., 16:44

Mint arról beszámoltunk, íróverekedés zajlott és folyt a tokaji írótalálkozón, miután egy kocsmázás során, alatt és folyamán Kukorelly Endre író (és politikus) továbbá Csender Levente író egymásnak esett.

Újabb fejlemény is van: Csenderről fent van egy interjú a YouTube-on, amiben arról beszél, hogy annak idején sokat verekedett a román nyelvű iskolában, sok konfliktusa volt tanárjaival. Később egy versét is felolvassa. (via Cink)

Kukorellyről pedig itt láthat egy videót a szon.hu jóvoltából. Itt többek között arra bátorítja az olvasókat Kukorelly, hogy ismerjék meg a magyar írókat, "bökdössék meg, gáncsolják el őket". Valószínűleg nem pontosan a tokaji kocsmában történt esetre gondolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.