Megérkezett Luhanszkba az orosz segélykonvoj

külföld
2014 augusztus 22., 16:17
comments 60

Ezt a szeparatisták által irányított Luhanszki Népköztársaság szóvivője közölte az ITAR-TASZSZ orosz állami hírügynökséggel. Azt mondják, már pakolják a teherautók rakományát. A 2000 tonna cuccot a lakosok között osztják majd szét. Az oroszok félelme ellenére tehát az ukrán hadsereg nem bántotta a segélykonvoj fehér kamionjait, még annak ellenére sem, hogy a 262 kamion közül csupán 34-et vizsgáltak át és vámkezeltek az ukrán határőrök, a többi jármű csak az orosz oldalon ellenőrizték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.