Koncz Zsuzsa is megszólalt a kihagyott Bródy-számról

KULTÚRA
2014 szeptember 12., 09:15
comments 32

Ezzel már tényleg lezárható végre a cenzúrának indult, végül szánalmas, ironikus magyarázkodásba fulladó ügy. Viszont kicsit sem lett érthetőbb, hogy Bródy miért akadt ki, hogy az áthallásos, rendszerkritikus száma nem került adásba a köztévén.

Koncz Zsuzsa megerősíti, hogy tényleg azért adta le most a köztévé két részben a márciusi koncertet, mert korábban engedély nélkül felhasználták az énekesnőről készült fotót. A koncert hosszabb volt, mint amennyi műsoridőt kialkudtak a köztévénél, ezért maradtak ki részletek. Hogy mi kerül adásba, azt mindenkivel, így Bródyval is egyeztették. Aki mégis kiakadt, és „Ami a Magyar Televízió adásából kimaradt, A műsorhamisítást a törvény nem bünteti szöveggel” posztolt ki egy kalózfelvételt az Ezek ugyanazok című számról.

Az MTVA aztán áttolta a szám kihagyását Koncz Zsuzsára, mivel a köztévé csak azt adta le, amit az énekesnő stábjától kapott. Bródy pedig ironikusan kért bocsánatot a rossz hírbe hozott köztévétől.

koncz

Itt a szám, ha valaki még nem hallotta volna a napokban, az ügyben már nincs, aki ne szólalt volna meg, az éves Koncz-Bródy-keretünket kimerítettük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.