Koncz Zsuzsa is megszólalt a kihagyott Bródy-számról

KULTÚRA
2014 szeptember 12., 9:15
comments 32

Ezzel már tényleg lezárható végre a cenzúrának indult, végül szánalmas, ironikus magyarázkodásba fulladó ügy. Viszont kicsit sem lett érthetőbb, hogy Bródy miért akadt ki, hogy az áthallásos, rendszerkritikus száma nem került adásba a köztévén.

Koncz Zsuzsa megerősíti, hogy tényleg azért adta le most a köztévé két részben a márciusi koncertet, mert korábban engedély nélkül felhasználták az énekesnőről készült fotót. A koncert hosszabb volt, mint amennyi műsoridőt kialkudtak a köztévénél, ezért maradtak ki részletek. Hogy mi kerül adásba, azt mindenkivel, így Bródyval is egyeztették. Aki mégis kiakadt, és „Ami a Magyar Televízió adásából kimaradt, A műsorhamisítást a törvény nem bünteti szöveggel” posztolt ki egy kalózfelvételt az Ezek ugyanazok című számról. 

Az MTVA aztán áttolta a szám kihagyását Koncz Zsuzsára, mivel a köztévé csak azt adta le, amit az énekesnő stábjától kapott. Bródy pedig ironikusan kért bocsánatot a rossz hírbe hozott köztévétől.

koncz

Itt a szám, ha valaki még nem hallotta volna a napokban, az ügyben már nincs, aki ne szólalt volna meg, az éves Koncz-Bródy-keretünket kimerítettük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt