Egy fővárosi sajtgyártó üzemben bevett gyakorlatnak számított, hogy lejárt alapanyagokat és selejt késztermékeket hőkezeltek és használtak fel újra a gyártás során. A Nébih közleménye szerint az ellenőrzéskor kiderült: a "friss" termékekbe több éve lejárt termékeket is bedolgozhattak, ezek jelentős része gusztustalan, szennyezett, penészes, rovarokkal belepett sajt volt. Itt a finomságok listája, jó étvágyat kívánok a Tuti Tipp tömlős csípőspaprikáshoz!
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.