A Jobbik Gyöngyösi mellett Szaniszló Adriennt is kiküldte Donyeckbe

külföld
2014 november 02., 12:12
comments 535

Nem is egy, hanem egyből két „választási megfigyelővel” is képviseli magát a Jobbik a kizárólag Oroszország által elismert donyecki és luhanszki szakadár népköztársaságok vasárnapi „választásán”.

Gyöngyösi Márton mellett Szaniszló Adrienn is a térségben van. Ő idén 30., vagyis merőben szimbolikus helyen szerepelt a Jobbik EP-listáján, és akkora barátja Oroszországnak és az orosz népnek, hogy még cirillel is kiírta a nevét a Facebookon:

АДРИЕНН САНИСЛО

Október 7-én szelfivel köszöntötte születésnapján

„Vladimir Putyin orosz államfőt, korunk hősét”.

Egy napja pedig első beszámolóját is megküldte Donyeckből:

(h/t Valóságépítő Technikum)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt