Putyin <3 Magyarország

külföld
2014 november 19., 19:56
comments 96

Oroszország egyik legfontosabb politikai és kereskedelmi-gazdasági partnerének nevezte Magyarországot szerdán az orosz államfő, és hozzátette, Moszkva osztja Budapest készségét a párbeszéd erősítésére és a közös nagyszabású beruházások megvalósítására. Putyin az Oroszországban akkreditált 15 új külföldi - köztük a magyar, az amerikai és a lengyel - nagykövet megbízólevelének átadásán beszélt arról is, hogy „Magyarország és Oroszország kapcsolatai gazdag történelemre és a népek kölcsönös tiszteletére támaszkodnak.” (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.