Tarlós elmagyarázza, miért veri szét négy év után a budapesti közlekedésszervezést

Tbg
Budapest
2014 november 22., 06:52
comments 141

Nyilatkozott Budapest főpolgármestere a Népszabadságnak arról, hogy miért kell elvonni számos feladatot a Budapesti Közlekedési Központtól, amelyet az a Vitézy Dávid vezet, aki az elmúlt ciklusban számtalanszor összevitatkozott közlekedési ügyekben Tarlóssal.

A főpolrmáester szerint az új, a BKK számos feladatát átvevő intézmény, a városigazgatási holding célja "nem Vitézy Dávid elmozdítása vagy háttérbe szorítása, hanem egy átláthatóbb és egyszerűbb struktúra kialakítása", amely "a Fővárosi Közgyűlés döntéseit végrehajtja, ahelyett, hogy önkényesen módosítaná."

"Ha azt mondanám, hogy az átalakítási koncepció helyes, vagyis lehet sikeresen irányítani egymástól elkülönülten a különböző közlekedési ágazatokat, akkor az elmúlt évek munkáját kritizálnám. Ezt pedig nem teszem" - reagált Vitézy a lapnak. (MTI/Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.