Oroszország újabb segélykonvojt küldött Ukrajnába

külföld
2014 november 30., 06:54
comments 122

Egy 40 kamionból álló orosz segélyszállítmány tart Donyeck felé. Az orosz kormányzat elmondása szerint nagyjából 800 tonnányi rakományuk elsősorban a lebombázott épületek helyreállításához szükséges eszközöket és élelmiszert tartalmaz.

photo_camera (AFP)

40 másik kamion hasonló rakománnyal egy orosz-ukrán határállomáson várakozik, ezt a szállítmányt Luhanszkba küldik Putyinék.

Az orosz állami ITAR-TASZSZ hírügynökség híre kitér arra, hogy mindkét menetoszlop olyan határátkelőkön lépett és lép be Ukrajnába, amiket ukrán határőrök és EBESZ-megfigyelők ellenőriznek.

Az ukrán hatóságoknak már nem is ezekkel a konvojokkal van komoly bajuk, hanem az olyanokkal, amilyen ez a rendszám nélküli, katonai menetoszlop is:

photo_camera (AFP)

Ezt szombaton fotózta az AFP.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.