Gulyás azt ígérte Schiffernek, hogy lesz ötpárti egyeztetés

POLITIKA
2014 december 31., 13:01

A fideszes Gulyás Gergely ma arról beszélt, hogy változtatni kéne a gyülekezési törvényen. Schiffer András erre azt írta, hogy ez nem jó ötlet. Gulyás Gergely erre most ezt a közleményt adta ki:

„A Fidesz továbbra is kiáll az alkotmányos alapjogok – így a gyülekezési jog – zavartalan gyakorolhatósága mellett. Tesszük ezt természetesen akkor is, amikor a kormány elleni tüntetők jogairól van szó.

Örülök annak, hogy Schiffer András is »valós anomáliának« tartja azokat a problémákat, amelyek miatt a gyülekezési törvény módosításának szükségességét felvetettem, és amelyek semmilyen formában nem korlátozzák a gyülekezési jog rendeltetésszerű gyakorlását.

Schiffer András ötpárti egyeztetésre vonatkozó kérését – bármilyen, a gyülekezési törvényt érintő módosítás benyújtását megelőzően – a Fidesz-frakció teljesíteni fogja.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.