A NATO-főtitkár szerint nőtt az orosz nehézfegyverek száma Kelet-Ukrajnában

külföld
2015 január 21., 17:13
comments 68

Jens Stoltenberg szerdai jelentése szerint megugrott az orosz katonák által használt tankok, tüzérségi eszközök és más nehézfegyverek száma Ukrajna keleti felén. Egyben ismét felszólította Moszkvát, hogy vonja ki csapatait a térségből. Mint elmondta, a NATO hónapokon keresztül figyelte az orosz csapatokat Ukrajnában, és az utóbbi időben gyarapodott a katonai eszközök száma. Oroszország következetesen tagadja Kijev és a nyugati országok állításait, miszerint orosz csapatok állomásoznának Ukrajnában. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.