Még nem esett el az RTL politizáló híradója

Média
2015 január 27., 17:42
comments 137

Jelentem, hiába pletykálnak politikai háttéralkukról, egyelőre még van politikai blokk az RTL híradójában.

Volt szó:

  • liftállamosításról,
  • zuglói minimumjövedelemről,
  • a kórházi rendszer átalakításával járó elbocsátásokról,
  • II kerületi gyanús ingatlaneladásokról,
  • kajmán-szigeteki letelepedési kötvény áruló cégről,
  • paksi óriáshitelről.

Az utóbbi hónapokban megszokott kritikus hangnemben, ellenzéki politikus megszólalókkal. A paksi beruházással kapcsolatban Illés Zoltán volt fideszes környezetvédelmi államtitkárt is megszólaltatták, aki azt mondta,

attól, hogy fideszes vagyok, még nem vagyok hülye.

Az egyik riport egy Margit körúti üzlethelyiség kedvezményes eladásáról szólt, az anyag szerint a kerület komoly károkat szenvedett el. Varjó László (DK) szerint nagyjából ugyanúgy történhettek itt a gyanús ingatlanügyletek, mint a korábban nagy figyelmet kapó V. kerületi ingatlanügyletek.

A kajmán szigeteki letelepedési kötvényes céggel kapcsolatban PM-es adatigénylésről számoltak be, és arról, hogy Tuzson Bence fideszes képviselő igyekezne kivizsgálni az ügyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.