Gólt (FRISSÍTÉS: győztes gólt!) lőtt Bajner, aki mögött magyar trollok egész hadserege áll

sport
2015 február 10., 21:33
comments 35

Bajner Bálint, az angol harmadosztályú Notts County futballistája – ő az, aki, miután a 44 percben lecserélte edzője az előző csapatában, az Ipswich Town-ban, azt gondolta, hogy azért vették le a pályáról, hogy a szurkolók megtapsolhassák – nem csak hogy visszakerült a csapatba, de még sikeresen gólt is lőtt! Ő szerzett vezetést a tökutolsó Leyton Orient ellen. Végült sikertült megtartani az 1-0-t, szóval győztes gól volt. A "No Bajner, No Party" magyar trolldrukker-mozgalom újabb nagy sikere, nagyjából száz magyar szurkoló is kint volt a nagy meccsen, hihetetlen hangulatot teremtve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.